CalculusCloud ERP će vas učiniti uspešnim!

CalculusCloud

30 dana probajte i testirajte funkcionalnost ERP Calculus12 softvera

Možete odmah početi sa radom i dobiti na probno korišćenje potpuno funkcionalan ERP Calculus12 i otvoren tridesetodnevni CalculusCloud nalog. Potrebno je da pošaljete zahtev na softver@calculus.rs sa podacima Vaše firme (pun naziv, PIB i MBR).

Za sva dodatna pitanja budite slobodni i pozovite: Mobilni: 065 20 99 780; Fiksni: 021 270 51 73


ERP Calculus12 dizajniran za brzo rastuća preduzeća

Razvijen za mikro, mala, srednja preduzeća i preduzetnike, Calculus12 ERP u oblaku je napravljen da zadovolji različite složenosti i jedinstvene izazove s kojima se suočavaju današnja proizvodna i uslužna preduzeća. CalculusCloud predstavlja sveobuhvatno rešenje koje omogućava korisnicima da rade u oblaku, pametnije, brže i sa bilo kog mesta na planeti i da donose odluke zasnovane na realnim podacima i tačnim informacijam kako bi skratili vreme obrta, optimizovali upravljanje lancem snabdevanja, pojednostavili planiranje i izvršavanje, poboljšali komunikaciju i neprekidno napredovali. Calculus12 u CalculusCloud oblaku obezbeđuje donosiocima odluka dragocene uvide u to kako se poslovanje odvija i funkcioniše u realnom vremenu i to bez obzira na kojoj se lokaciji nalazili - u preduzeću, poslovnici, na službenom putu, ... Naoružani dobijenim informacijama, menadžeri mogu izdvojiti oblast uspešnog poslovanja i proaktivno uticati na poslovne procese kako bi ojačali ukupnu efikasnost preduzeća.


Otkrijte Calculus12 u oblaku

Calculus d.o.o. razvojni tim inspiriše kompanije da rastu koristeći korisne i pravovremene informacije dobijene iz Calculus12 poslovnog softvera. Naš tim čine posvećeni developeri ERP softverskih rešenja, iskusni ERP konsultanti sa sveobuhvatnom uslugom implementacije i elokventni, snalažljivi i brzi članovi tehničke podrške. CalculusCloud je dizajniran da zadovolji specifične izazove sa kojima se suočavaju današnja preduzeća. Od nabavke pa do isporuke, Calculus12 pruža potpunu preglednost poslovnih procesa kako bi se unapredili i bili u funkciji rasta poslovanja u oblaku.


Šta Calculus12 želi da postigne za Vas?

Calculus12 prvenstveno ima za cilj da reši probleme širom preduzeća, a ne problem samo jednog odeljenja ili poslovnice. Cilj mu je da poboljša efikasnost preduzeća unapređenjem poslovne logike. To postiže automatizacijom svih poslovnih procesa iz kojih u centralnu bazu podataka skladišti i obrađuje obimne i složene skupove podataka. Calculus12 virtuelni svet u oblaku je složen, ali i pored toga nije komplikovan za rad. Naš programerski tim razvija, po prirodi posla, kompleksno softversko rešenje koje je ipak lako i jednostavno za korišćenje u CalculusCloud oblaku.


Šta je ERP (Enterprise Resource Planning)?

Planiranje resursa preduzeća (eng. Enterprise Resource Planning) je složeno i integrisano softversko rešenje koje upravlja glavnim procesima preduzeća, kao što su finansije, lanac snabdevanja, proizvodnja, usluge, ljudski resursi i još mnogo toga. Calculus12 u oblaku je više nego samo računovodstveni softver. To je moćno sredstvo osmišljeno da pomogne menadžmentu preduzeća da analizira poslovne procese, izmeri performanse i kreira inovativne promene kako bi se poboljšala efikasnost i smanjili troškovi poslovanja.

Često postavljana pitanja

Pored Calculus12 softvera možemo li na CalculusCloud oblaku deliti druge Windows aplikacije?

CalculusCloud server aplikacija može deliti bilo koju Windows 32/64-bitnu aplikaciju. Windows aplikacije namenjene deljenju se registruju na CalculusCloud server. Jednom registrovane, sve aplikacije će biti dostupne svakom korisniku kojem je administrator aplikacija dodelio prava pristupa.

Kako mogu dobiti tehničku podršku?

Tehnička podrška korisnicima dostupna je putem e-pošte (podrska@legion.xsupport.eu) i putem daljinske podrške (RDC). Kada prijavljujete problem, molimo vas da navedete sledeće informacije:

 • naziv i verziju softvera,
 • operativni sistem Vašeg uređaja (broj verzije, uključujući zakrpe)
 • detaljan opis greške, učestalost njenog pojavljivanja, informacije ako se greška može reprodukovati
 • ID broj za daljinski pristup serveru aplikacija
 • Calculus d.o.o. kroz razvoj ERP Calculus12 poslovnog softvera nudi rešenje kojim ćete uspešno upravljati poslovanjem putem digitalne transformacije, uspešno optimizovati postojeće poslovanje i, iznad svega, razvijati i plasirati digitalno obogaćene proizvode i nove poslovne modele.

  CalculusCloud daje sasvim novu, proširenu funkcionalnost i pruža mogućnost da kreirate moderno, radno okruženje u oblaku koje se posebno preporučuje preduzećima sa više poslovnica i potrebom da zaposleni mogu raditi i od kuće. Takođe, široka dostupnost mobilnog Interneta omogućiće vašim komercijalistima rad na terenu. Cloud arhitektura, baza podataka sa osetljivim poslovnim podacima koja je isključivo pod vašom direktnom kontrolom, mogućnost lokalnog (LAN) i daljinskog izvršavanja (Wan) Calculus12 aplikacija uz niske administrativne troškove, poboljšanu sigurnost i pristup uvek ažurnoj bazi ili bazama podataka omogućiće neograničeno širenje i rast kompanije.

  Centralizacija rukovanja aplikacijama i bazama podataka realizuje se u konkurentnom tržišnom okruženju. Ovaj trend se često naziva "centralizovana obrada" ili "virtualizacija" ili "računarsko korišćenje u oblaku". Sve ove metode imaju jednu osnovnu svrhu: sigurnu razmenu Calculus12 aplikacija i ažurnih baza podataka gde god da su potrebne.

  Višekorisnički pristup

  CalculusCloud server deli i izvršava Calculus12 aplikacije i baze podataka koje mogu istovremeno izvršavati svi ovlašćeni korisnici bez obzira da li rade u centrali kompanije, njenim filijalama ili se nalaze na terenu. Virtuelno se bilo koji uređaj može koristiti kao klijentska radna stanica za pristup CalculusCloud serveru. Ovo uključuje Windovs, Linux, MacOS, Android, iPAD i iPhone uređaje.

  Mobilni pristup

  Namenski Android klijent omogućuje vam da radite sa svim aplikacijama koristeći široki spektar Android uređaja. Takođe možete koristiti i ostale mobilne uređaje koji podržavaju HTML5 internet pregledače, kao što su iPAD-a i iPhone.

  Digitalna transformacija (DX)

  Digitalna transformacija je proces koji je pokrenut globalno – planetarno. Digitalizacija vodi do velikih promena u svim privrednim granama. Prognoze govore da će se do 2021. godine digitalizovati najmanje polovina globalnog stvaranja nove vrednosti, tj. proizvoda i usluga obogaćenih podacima i potpuno integrisanih u računarske procesne lance.

  DX nije stvar izbora! DX je pitanje opstanka! Uspećete samo ukoliko prihvatite ovaj zadatak i aktivno pokrene promene. Zahtev je ultimativan:

 • ili se prilagodi ili nestani sa privredne mape planete.
 • DX jednako važi za sve – softverske kompanije, proizvođače, trgovce, transport, komunikacije, potrošače, ...


  Digitalna transformacija je preobražavanje proizvoda, procesa i strategija

  Calculus d.o.o. je proizvođač poslovnog softvera nove generacije koji je sveobuhvatnom digitalizacijom značajno poboljšao svoje poslovne procese. Tri stvari su ključne za uspešnu digitalnu transformaciju su:

 • neprestani razvoj i usavršavanje,
 • sposobnost da se preduzeće nosi sa naglim promenama,
 • globalna saradnja.
 • Posvećena saradnja sa korisnicima Calculus ERP-a je primer dobre prakse i uspešne saradnje biznisa i IT-a. Calculus d.o.o. pre svega digitalno transformiše sopstvene softverske proizvode i usluge i na taj način, kroz razvoj aplikacija, direktno pridonosi uspešnoj promeni poslovnih tokova korisnika Calculus12 softvera.

  Server aplikacija & baza podataka

  Procesor (i) Jezgro CalculusCloud-a čine višeprocesorski serveri sa 2,4 i po potrebi više procesora
  Operativni sistem Windows Server 2016 x64
  RAM 4,8,16 i po potrebi više GB
  Grafički režim 32/24/16-bitna boja

  Računari za konekciju na CalculusCloud

  Podržan hardver Sve verzije PC i MAC računara

  Podržani operativni sistemi Windows 2016/10/2012/8.1/8/2008R2/2008/7/Vista/2003/XP
  Linux 32/64-bit (uklj. Ubuntu), GTK 2.12+, X11R6+ (na primer Ubuntu 7.10, Fedora 10, Debian 5.0, CentOS 6.0, OpenSuSE 10.3, SuSE 11.0, Linux Mint 4.0 ili noviji)
  platforme zasnovane na ARM arhitekturi (npr. Rasberry Pi)
  MAC OSX
  Android version 1.5 ili noviji
  Web pregledač sa HTML5

  Pravila licenciranja

  CalculusCloud konkurentna licenca

  Jedna konkurentna licenca omogućuje konekciju na CalculusCloud server neograničenog broja uređaja sa bilo koje lokacije, s tim da samo sa jednom licencom istovremeno na server može biti prijavljen samo jedan uređaj. Po odjavi uređaja može se prijaviti bilo koji drugi uređaj sa bilo koje lokacije ukoliko poseduje validne kredencijale za autentifikaciju. Na primer, za istovremenu prijavu dva uređaja na CalculusCloud server, potrebne su dve licence, za istovremeni pristup sa tri računara - tri licence, i td.

  image
  image
  image
  image
  image
  image