The Legion of Angels is coming - become a member of the Legion!

Klub LEGION

Postanite član Legije, donesite pravu odluku!

Učlanite se u klub LEGION i upoznajte softversku trijadu – CalculusCloud®, Winflector® i Rukovoditel® softver, pred kojom je cela planeta kao na dlanu!
Savladajte tajne digitalne veštine povezivanja u sigurnom i profesionalnom okruženju ...
61
U oblaku
9
ERP konsultanti
1409
C12 korisnici

Legion of Angels

Osnovna misija Legiona je da zaposlenima u brzo rastućim kompanijama obezbedi online pristup svim aplikacijama koje se izvršavaju na Windows platformi sa bilo kog uređaja koji može pokretati Windows, MAC OSX, Linux, Android, iPad, HTML5 itd., i to sa bilo koje tačke na planeti.

Legion pruža zainteresovanim sadašnjim i budućim članovima podršku prilikom upoznavanja, implementacije i primene naprednih softverskih tehnologija 21-vog veka.

Radarski precizan pregled dešavanja u sopstvenoj kompaniji i sa pogledom na poslovni svet oko sebe za punih 360º, moguć je kroz sinergiju softverskog trijedinstva – CalculusCloud®, Winflector® i Rukovoditel®.

Klub Legion postoji samo u virtuelnom Internet prostoru i neprekidno je dostupan svim članovima 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Savladajte tajne digitalne veštine u sigurnom i profesionalnom okruženju!

Opširnije
1989
ITI Electronics PR

Naš prvi preduzetnički poduhvat koji nas je uveo u svet programiranja i asembliranja prvih PC-ja XT, AT i Pentium. Ivana je sa nepune tri godine pitala - tata, šta drži sunce, mesec i zvezde na nebu?

1994
Intelligent Software Management PR

U vreme dugih ekonomskih sankcija i ratnih godina pokrenuli smo novu softversku kompaniju. Rodila se Aleksandra i u prvom danu života zbog nestašice medicinskog kiseonika ostala trajni invalid.

2012
XSUPPORT PR

Postali smo partneri Calculusa doo. Aleksandra je završila školovanje :) Pokrenuli smo naš prvi socijalno preduzetnički poduhvat i postali pravi promoteri višestruko društveno odgovornog poslovanja.

2019
LEGION PR Novi Sad

Cela porodica se okupila samo oko jednog cilja - da služimo našim vernim partnerima i korisnicima radi kojih i postojimo kao kompanija!