Klub korisnika poslovnog softvera. Dobro došli!

Daljinsko nadgledanje posla i zaposlenih

Povećajte produktivnost uz nadgledanje zaposlenih

Prema istraživanju koje je sprovelo SHRD (Društvo za razvoj ljudskih resursa), 74% kompanija prati aktivnosti zaposlenih na poslu. Mnoge kompanije su donele odluke u kojima se navodi da zaposleni ne treba da očekuju privatnost na poslu, što daje zakonski osnov za nadgledanje zaposlenih. Zaposleni koji koriste računare kompanije i internet odgovorni su za poštovanje pravila i smernica kompanije.


Neki zaposleni bi ceo dan provodili na mreži surfajući internet stranicama ili razgovarajući na društvenim mrežama. Nadgledanje zaposlenih može značajno povećati produktivnost kompanije i odgovornost zaposlenih.

AeroAdmin je savršeno i lagano rešenje za nadgledanje i kontrolu zaposlenih i u samo nekoliko koraka spreman je za rad.Daljinsko nadgledanje zaposlenih pomoću AeroAdmin-a

Sa AeroAdmin-om možete na lak način organizovati kontrolu kritičnih procesa u kompaniji i nadgledanja rada zaposlenih.

AeroAdmin - je mala aplikacija koja radi bez instalacije ili konfiguracije. AeroAdmin je softver za kontrolu udaljene radne površine koji vam omogućava da se povežete na računare preko Interneta ili u kompanijskoj LAN mreži sa bilo kojeg mesta i nadgledate ko šta radi u bilo kojem trenutku.


VAŽNO - u skladu sa Zakonom, zaposleni moraju biti unapred obavešteni o nadgledanju.


Pored nadgledanja zaposlenih, softver pruža potpunu kontrolu nad udaljenim računarima, uključujući kontrolu miša i tastature, prenos datoteka itd. Možete raditi sa udaljenim računarom kao da sedite ispred njega.


Zašto AeroAdmin?

Za samo nekoliko sekundi, u svakom trenutku i sa bilo kog mesta:

 • možete kontrolisati i nadgledati proizvodne procese, stanje opreme, stanje proizvoda, ili obaviti indirektna merenja, ...
 • možete biti u kontaktu sa zaposlenima
 • možete interaktivno sarađivati

 • Vaši zaposleni postaju odgovorniji na poslu jer znaju da ih nadgledaju.


  Kako radi AeroAdmin za daljinsko nadgledanje procesa i zaposlenih?

  AeroAdmin se za svrhu nadgledanja pokreće kao Windows Servis i može raditi u režimu koji samo prikazuje udaljeni ekran - „Samo prikazivanje“. U ovom režimu za samo par sekundi možete videti udaljenu radnu površinu i moći ćete uživo da pratite aktivnosti zaposlenih.


  NAPOMENA - Pomoću AeroAdmin-a možete istovremeno pregledati neograničen broj udaljenih radnih površina. Za ovu funkcionalnost potrebna je CORPORATE licenca.


  Često postavljana pitanja

  Koje sve aplikacije Winflector može deliti?

  Bilo koja 32/64-bitna Windows aplikacija, uključujući i konzole, može se deliti pomoću Winflector servera. Aplikacije namenjene deljenju moraju se registrovati na serveru. Jednom registrovane biće dostupne svakom ovlašćenom korisniku za daljinskoizvršavanje sa radne stanice klijenta.

  Da li Winflector radi na 64-bitnim serverima?

  Da, Winflector server se može instalirati i koristiti na računarima sa 64-bitnim Windows operativnim sistemom. Od verzije 3.1 podržava i pokretanje 64-bitnih aplikacija.

  Iz čega se sastoji Winflector softver?

  Winflector paket sadrži tri softverske komponente

 • Winflector server - koristi se za daljinsko pokretanje Windows aplikacija.
 • Winflector klijent - mali program koji se povezuje na server i prenosi informacije o tome koja se Windows aplikacija mora izvršiti.
 • Opcioni alati za programiranje koji se koriste u aplikaciji za naprednu komunikaciju između Windows aplikacije i klijenta.
 • Jednostavno i jeftino rešenje

  Winflector HTTP Server je rešenje za svaku situaciju u kojoj je neophodno da se brzo i bezbedno pristupi kompaniskoj mreži i pokrene potrebna aplikacija sa bilo kog mesta, u bilo koje vreme i bilo kog uređaja koji podržava HTML5 pregledače novije generacije. Potrebna je samo internet konekcija. Ovaj specijalno razvijen softver deli ERP aplikacije, koje mogu da se izvrše sa udaljenog računara a da ERP aplikacija sačuva svoj originalni izgled i funkcionalnost.

  Zahvaljujući Winflector serveru, ERP aplikacije se izvršavaju samo na jednom računaru - centralnoj mašini tj. serveru, dok udaljeni korisnici, sa svjih Windows, Linux, Mac OS računara, Android i iPad uređaja ili HTML5 pregledača, koriste ERP aplikacije isto kao da rade lokalno. Winflector ne koristi usluge udaljene radne površine Remote Desktop Services (ranije poznat pod nazivom Windows Terminal Services), RemoteApp ili Citrix proizvode (XenApp).

  Winflector Server ERP aplikacija:

 • Za sve kompanije koje imaju potrebu da efikasno dele ERP aplikacije preko mreže
 • Za pristup ERP aplikacijama sa bilo kojeg mesta na planeti.
 • Višestruka prednost:

 • Osetno smanjenje finansijskih troškova za licence, mrežne i računarske resurse.
 • Sigurnost

 • Šifrirani prenos
 • Samo se odabrane ERP aplikacije dele za daljinsko izvršavanje
 • Jednostavan za korišćenje

 • ERP aplikacije se pokreću klikom na ikonicu programa ili standardno iz ERP glavnog prozora aplikacija.
 • ERP na svim OS

 • Windows ERP aplikacije mogu se izvršavati samo na računarima koje pokreće neki od Windows OS. Sa Winflector-om, ERP se daljinski izvršava na Linux, MacOS, iPad i Android OS.
 • Server aplikacija

  Procesor (i) Preporučuje se višeprocesorski ili višejezgreni server
  Sistem Windows Server 2016/2012/2008R2/2008/2003/Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP (nema podrške za Home izdanje)
  RAM Zavisno od aplikacije najmanje 16 MB po sesiji
  Grafički režim 32/24/16-bitna boja

  Udaljeni računar (terminal, klijentska radna stanicama)

  Sistem Windows 2016/10/2012/8.1/8/2008R2/2008/7/Vista/2003/XP
  Linux 32/64-bit (uklj. Ubuntu), GTK 2.12+, X11R6+ (na primer Ubuntu 7.10, Fedora 10, Debian 5.0, CentOS 6.0, OpenSuSE 10.3, SuSE 11.0, Linux Mint 4.0 ili noviji)
  platforme zasnovane na ARM arhitekturi (npr. Rasberry Pi)
  MAC OSX
  Android version 1.5 ili noviji
  Web pregledač sa HTML5

  Pravila licenciranja

  Winflector Server („SOFTVER“) zaštićen je zakonom o autorskim pravima i međunarodnim ugovorima. Winflector Server je licenciran za pristup uređaju, što znači da umreženi računari mogu pristupiti aplikacijama instaliranim na serveru. Jedan uređaj koji pristupa može pokrenuti neograničen broj aplikacija na serveru i za to je potrebna samo jedna licenca za pristup serveru.

  Jedan uređaj koji pristupa može pokrenuti neograničen broj aplikacija na serveru i za to je potrebna samo jedna licenca za pristup serveru. Moguće je povezati neograničen broj računara, odnosno uređaja, u svojstvu klijenata zato što se računaju samo trenutno aktivni korisnici. To jednostavno znači da ukoliko posedujete deset licenci za pristup Winflector serveru, možete instalirati Winflector klijent na neograničeni broj računara/uređaja ali će istovremeno moći da pristupi i radi sa ERP-om samo deset. Svakim isključivanjem nekog od aktivnih klijenata na njegovo mesto može se zakačiti na server bilo koji drugi kllijent sa regularnim pravima pristupa Winflector serveru.

  Winflector Server omogućuje deljenje bilo koje ERP ili Windows aplikacije.

  Licenca je namenjena poslovnim korisnicima koje žele da njihovi zaposleni koriste ERP aplikacije na više paralelnih računara/uređaja u konkurentskom režimu i trajnog je karaktera.

  image
  image
  image
  image
  image